DUBAI & ABU DHABI Tur Programı
AVANTAJLI EKSTRA GEZİLER
370 Euro   320 Euro
Dubai gece keşfi ve akşam yemekli Marina tekne turu… (90 USD)
Akşam yemekli Çöl Safari turu... (90 USD)
Öğle yemekli Burj Khalifa turu…(90 USD)
Yas Island & Tema Parkları…(100 USD)
Kalkış Yerleri: İstanbul
PROGRAM
1 Gün: ISTANBUL (Uçuş/kalkış tarihinden 1 takvim günü önce)

İstanbul Yeni Havalimanı Dış Hatlar Terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde saat 21.00’de hazır bulunulması.



2 Gün: ISTANBUL – SHARJAH – DUBAI

Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Dubai’ye gerçekleşecek uçuşumuzun ardından, havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüze geçiyoruz. Lokal restoranda verilecek serbest kahvaltı süresinin ardından panoramik Dubai şehir turu için hareket. Turumuz esnasında, dünyanın tek yedi yıldızlı oteli Burj Al Arab ve ünlü Jumeirah Plajında fotoğraf molası, Sheikh Palace, Dubai’yi 2 bölgeye ayıran Dubai Creek, Marina bölgesi panoramik olarak görülecek yerler arasındadır. Sonrasında otelinize transfer. Akşam arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Dubai gece keşfi ve akşam yemekli Dubai marina tekne (Limitsiz alkolsüz içecek) (90 USD) turuna katılabilirler.  Turumuzda öncelikle Dubai’nin Venedik’i olarak adlandırılan Souq Medinat Jumeirah’a gidiyoruz. Turistik çarşısı ve eğlence mekânları ile meşhur bu otantik bölgede rehberinizin vereceği serbest zamanı değerlendirdikten sonra Marina bölgesine geçerek tekne turumuza başlıyoruz. Tekne turumuz esnasında; dünya’nın en büyük dönme dolabı olan Dubai Eye, Dubai’nin en ünlü plajı olan Jumeirah Beach ve favori yürüyüş caddelerinden biri olan Marina Walk göreceğimiz yerler arasındadır. Denizden Dubai’nin ışıl ışıl gece manzarası eşliğinde akşam yemeğimizi alırken muhteşem fotoğraflar çekme imkânı bulabileceksiniz. Tur sonrası otelimize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



3 Gün: DUBAI

Otelde alacağımız kahvaltı ile güne başlıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan akşam yemekli Çöl Safari (90 USD) turuna katılabilirler. Bu turumuzda 4X4 jiplerle çölde unutulmaz anlar yaşayacak, deve çiftliklerini ziyaret edecek ve gün batımının eşsiz manzarasında muhteşem fotoğraflar çekebileceksiniz. Çölde kurulan bedevi kampında açık büfe yemek, hint kınası, deve gezintisi, otantik arap kıyafetleri ile fotoğraf çekimleri, nargile ve sınırsız alkolsüz içecekler ile günün tüm yorgunluğunu atarken,  Tennure ve dansöz show ile muhteşem bir görsel dans izleyeceksiniz. Tur sonrası otelimize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



4 Gün: DUBAI

Otelde alacağımız kahvaltı ile güne başlıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan öğle yemekli Burj Khalifa (90 USD) turuna katılabilirler. Bu turumuzda dünyanın en yüksek yapısı olan 828 metre yüksekliğinde ve 160 katlı Burj Khalifa’nın 124 ve 125 inci katlarında bulunan seyir terasından harika manzaraları fotoğraflayabilir, dünyanın en hızlı asansörü ile unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz. Ardından dünyanın en büyük alışveriş merkezi olan Dubai Mall’ı keşfetmek için yola çıkıyoruz. Tur sonrası otelimize transfer ve serbest zaman. Konaklama otelimizde.



5 Gün: DUBAI – ABU DHABI

Otelimizde alacağımız kahvaltı ile günümüze başladıktan sonra Abu Dhabi’ye transfer. Turumuzda; Yedi emirliğin başkenti olan Abu Dhabi emirliği gezilecek olup, 40 yıl küçük bir balıkçı köyü olan başkentin bugün ne kadar modern bir şehir olduğuna tanık olacağız. Turumuzda Beyaz Kale, göçebe Bedevi yaşamının sergilendiği geleneksel köy, karşısında yüzer restoranların bulunduğu Kordon caddesi ve eski yaşam kalıntılarının bulunduğu Heritage Village görülecek yerler arasındadır. Dünyanın en büyük camilerinden biri olan “Sheikh Zayed Grand Mosque” muhteşem mimarisi ve zengin işlemeleri ile sizlere unutamayacağınız fotoğraflar kareleme imkanı sunacaktır. Hemen ardından yapacağımız hurma pazarı ziyaretinde ise hurmaların tadına bakabilir, sevdiklerinize hediyeler alabilirsiniz. Öğlen saatlerinde şehri gezmeniz ve öğle yemeğinizi almanız için serbest zaman veriyoruz. Öğleden sonra arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Yas Island & Tema Parkları (100 USD) turuna katılabilirler. Eğlence adası olarak bilinen Yas Island ziyaretimizde Yas Mall’ı görme fırsatı yakalacağız. Ayrıca ada içindeki kurulu olan eğlence parklarından Ferrari World, Warner Bros veya Yas Water World’de keyifli anlar geçirme fırsatı yakalayacağız. Tur sonrası rehberinizin bildireceği saatte buluşma ve Abu Dhabi havalimanına transfer.



6 Gün: ABU DHABI - İSTANBUL

Bagaj, bilet ve gümrük işlemlerinden sonra Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile İstanbul’a uçuşumuz gerçekleşiyor. İstanbul Havalimanı’na varışımızla birlikte turumuzun ve servislerimizin sonu.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Tur Programımız minimum 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kakışına 20 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur acenteniz aracılığı ile tarafınıza bildirilecektir.
    • Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 48 saat önce acenteniz tarafından bildirilecektir.
    • Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen km’lerden fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce acenteniz tarafından bilgi verilecektir.
    • 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
    • Tur programında dâhil olan hizmetlerden otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.
    • Tur paketine dâhil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dâhil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkansız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Firmamız sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
    • Ekstra turlar, servis aldığımız yerel acente tarafından en az 15 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamakta veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.
    • Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında düzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol üzerinde bulunan müsait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol üstü dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar.
    • Sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için alternatif bilgiler bulunduğu durumda konaklayacağınız otel(ler)i gezi hareketinden 48 saat önce öğrenebilirsiniz.
    • Promosyon ve Erken Rezervasyon kampanyalı turlarımızda misafir tarafından iptal ve değişiklik yapılamaz.
    • Firmamız, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Firmamız, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.
    • Abu Dhabi turumuzda dikkat edilmesi gereken hususlar; Erkeklerin short giymemesi, Bayanları askılı, mini etek, tayt ve short giymemesi, Cami ziyareti için uzun kollu hırka ve başörtüsü bulundurulması gerekmektedir.
    • Çöl Safari turumuzda dikkat edilmesi gereken hususlar;  Spor ve rahat kıyafetler, hırka alınması. Turdan önce ağır yemek yenmemesi ve fazla miktarda su içilmemesi. Mide, Bel, Boyun şikayetleri olanlar ile hamile misafirlerimizin durumlarını rehberlerine bildirmeleri gerekmektedir.
    • Dubai programlarımızda rehber Dubai karşılamalı olacaktır, pakete dahil rehberlik hizmeti sadece panoramik şehir turu ve gidiş-dönüş alan transferini kapsamaktadır. Ekstra turlar alındığı takdirde rehberlik hizmeti de alınmış olacaktır. Ekstra turlar sırasında misafirlerimize farklı rehber eşlik edebilir.

    İptal Şartları
    https://yeditepeturizm.com.tr/tur-1087-dubai-abu-dhabi.html
    Yeditepe Turizm ve Seyahat Acentası
    Küçüksu Cad. No:111 KYK Plazaları D Blok Kat :5 Daire 19 Ümraniye
    0216 338 1 338


    Bu çıktı 28.03.2024 11:09 tarihinde verilmiştir. Yeditepe Turizm ve Seyahat Acentası tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.